Zagreb dobio prvi The Athletes Foot sportski dućan

Vijesti

Natrag na Vijesti

Zagreb dobio prvi The Athletes Foot sportski dućan

Foto:

Zagreb, 18. kolovoza 2017. – Zagreb je postao bogatiji za još jedno mjesto za sve zaljubljenike u sport. U trgovačkom centru City Center West, svoja je vrata otvorila nova prodavaonica specijalizirane sportske obuće i odjeće The Athletes Foot. Riječ je o poznatoj franšizi The Athlete"s Foot, u vlasništvu Grupe INTERSPORT ISI, a koja na hrvatskom tržištu donosi svježu ponudu trendovske sportske obuće i odjeće svjetski poznatih brandova. Riječ je o proizvodima prilagođenim svima koji u sportu žele poseban modni stil, što će prije svega privući nove mlade kupce.

Podsjetimo, The Athlete"s Foot je globalni trgovac trendovske sportske obuće i odjeće, prisutan u 26 zemalja svijeta, a od danas pa nadalje najnovije kolekcije raspoložive su u zagrebačkom City Center One West te splitskom City Centru One kao prvoj prodavaonici ove svjetske sportske franšize. PonudaThe Athlete"s Foot prvenstveno je namijenjena mladima između 18 i 25 godina, koji žele aktivno provoditi svoje slobodno vrijeme te im je bliska sportsko-ulična moda, ali i svima koji njeguju ležeran mladenački izgled i stil života. Kupci će moći birati između proizvoda najnovije ponude brojnih svjetski poznatih brandova, kao što su Adidas, Puma, Nike i još mnogi drugi.

Prilikom otvaranja nove sportske destinacije u splitskom trgovačkom centru City Center One, regionalni voditelj The Athlete’s Foot, Rok Črepinšek izjavio je kako je ponuda prodavaonice pogodna za sve poklonike sportske elegancije koji prate modne trendove, a pritom se vole osjećati udobno. Črepinšek je istaknuo kako je The Athlete"s Foot brand s dugogodišnjom tradicijom, a prije svega izuzetan poznavatelj modnih trendova za mlade koji pritom pritom i samo iskustvo kupovine pretvara u izuzetan doživljaj.

Globalna kompanija The Athlete"s Foot trenutno ima 486 poslovnica u 26 zemalja diljem svijeta. Otvaranjem nove prodavaonice u Splitu povećan je izbor sportske obuće i odjeće za mlade i aktivne koji svojem stilu vole pridodati jedinstveni modni pečat. The Athlete"s Foot sa svojim širokim izborom brandova nesumnjivo skriva puno potencijala, zato tvrtka Intersport ubuduće planira otvaranje dodatnih prodajnih mjesta.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!