Prva Woman.Comm konferencija namijenjena ženama u komunikacijskoj industriji

Vijesti

Natrag na Vijesti

Prva Woman.Comm konferencija namijenjena ženama u komunikacijskoj industriji

Foto:

Prva Woman.Comm konferencija održat će se 25. i 26. svibnja 2017. u hotelu Westin u Zagrebu, a okupit će žene iz Adriatic regije koje djeluju u advertising i komunikacijskoj industriji.

U ta dva dana, kreativno najuzbudljivija profesija, bit će oplemenjena bogatim programom konferencije s nizom zanimljivih i iskusnih predavača, koji će sudionicima konferencije prenijeti svoje bogato znanje, najnovije informacije iz svijeta komunikacija i advertisinga te motivaciju za što veća postignuća u današnjem globalnom i brzo promjenjivom poslovnom svijetu.

Program je koncipiran na način da portali Media Marketing, Art&Business i Woman.Comm, Media Marketinga, organizatora konferencije, imaju po pola dana na konferenciji kako bi sudionicima pružili zanimljive iskustvene priče iz industrije.

Konferencija započinje panelom „Žene mogu sve. I još više!“, a u njemu će sudjelovati žene ne liderskim pozicijama u regionalnoj advertising i komunikacijskoj industriji. Panel moderira direktorica agencije Median, gospođa Janja Božič Marovt.

Prijepodnevni dio programa prvog dana pripada portalu Woman.Comm, a obilježit će ga tri govornice te će svaka izlagati svoje teme u polusatnim terminima. Prva govornica je Lenja Faraguna iz Bukurešta, koja će govoriti na poslovnom samitu Brand Minds, zatim Jana Savić Rastovac, kreativna direktorica agencije McCann Beograd i Teodora Migdalovici, ambasadorica festivala Cannes Lions u Rumunjskoj, koja će predstaviti svoj najnoviji izdavački projekt Ladies first.

Poslijepodnevni program je program portala Art&Business, kojeg je kreirala Milena Garfield iz Washingtona, a posvećen je sponzorstvu u umjetnosti.

Milena je svoju karijeru započela u agenciji New Moment, potom ju je nastavila kao producent u kazalištu i na filmu te ima veliko iskustvo na području sponzorstva u umjetnosti. U ime Europske Asocijacije sponzora, govor o razlozima i koristima sponzoriranja umjetnosti će održati član Boarda ESA. Na kraju ovog dijela programa održat će se panel diskusija na kojoj će sudjelovati žene iz svijeta umjetnosti.

Drugi dan u potpunosti pripada portalu Media Marketing. Govore će održati predsjednik Communisa, Ivan Stanković te Zenel Batagelj i Kristijan Gregorić iz agencije Valicon. Programa konferencije završit će panel diskusijom na kojoj će sudjelovati direktorice marketinga velikih regionalnih kompanija.

Cilj Woman.Comm konferencije je stvoriti tradiciju koja će krajem svibnja svake godine pružiti ženama iz komunikacijske industrije vrhunski poslovni event na kojemu će se povezivati, ali i razmjenjivati znanja te na taj način povećati vlastitu kvalitetu i konkurentnost.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!