OSIGURAJTE SE I OSVOJITE 100.000 KUNA

Vijesti

Natrag na Vijesti

OSIGURAJTE SE I OSVOJITE 100.000 KUNA

Foto:

Zagreb,1. ožujka 2017. – Počela je UNIQA velika nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi koji od 1. ožujka do 30. rujna ugovore jednu ili više sljedećih polica osiguranja: dobrovoljno zdravstveno, životno, osiguranje od nezgode ili osiguranje doma. Najsretniji dobitnik osvojit će 100.000 kuna na potrošačkoj kartici. Sljedećih deset sretnih dobitnika osvojit će po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici, a njih 50 Huawei tablet.

Idealna je to prilika da oni koji žele zaštititi svoje bližnje, sebe, zdravlje ili dom i u razdoblju trajanja nagradne igre ugovore osiguranje jer ujedno imaju šansu osvojiti vrijednu nagradu. Svako od osiguranja čijim se ugovaranjem ulazi u utrku za nagrade, u potpunosti se može prilagoditi željama i potrebama osiguranika.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ugovoriti osiguranje te prijaviti broj police i osobne podatke ugovaratelja osiguranja slanjem SMS poruke sadržaja:UNIQA, broj sklopljene police, ime i prezime ugovaratelja, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Prijaviti se može i ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici nagradnaigra.uniqa.hr.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 6. listopada 2017. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.uniqa.hr.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!