Još 14 dana do završetka nominacija za tehnološki dio konferencije WinDays17

Vijesti

Natrag na Vijesti

Još 14 dana do završetka nominacija za tehnološki dio konferencije WinDays17

Foto:

ZAGREB, 31. siječanj, 2017. – Nominacije za predavače Tehnološkog dijela konferencije WinDays17 otvorene su do 13. veljače, a kao i prošlih godina, primjetan je trend povećanja broja nominacija kako se taj datum približava. Organizatori pozivaju na uključenje u nominacije te očekuju da će se u posljednjem tjednu prijaviti više od 50% ukupnog broja nominacija. Prošle godine je u tehnološkom dijelu Konferencije predavanja održalo 10 stranih stručnjaka iz Europe i svijeta, a jedan od ovogodišnjih ciljeva je okupiti ih još više. Već sada je nominirano više od 10 stranih predavača od kojih su neki MVP stručnjaci u svojim područjima dok je najviše nominacija u kategoriji „Podrška poslovanju i produktivnost“, no iz dana u dan, broj prijava po kategorijama se izjednačava. Tim od 10 stručnjaka radi na evaluaciji prikupljenih nominacija te će tijekom druge polovice veljače objaviti program predavanja.

Podsjetimo, tehnološki dio konferencije WinDays17 održava se od 26. do 28. travnja 2017. u Poreču, a jedna od glavnih tema bit će sigurnost informacijskih sustava. Tako će Microsoft predstaviti tehnologiju u oblaku Intelligent Security Graph za prediktivnu analitiku koja se primjenjuje za zaštitu korisničkih uređaja, identiteta, poslužitelja i usluga u oblaku te novitete postojećih proizvoda i načine korištenja novih tehnologija s ciljem da omoguće tvrtkama i pojedincima da postignu više.

Za sve one koji se žele uključiti u nominacije, važno je da daju tri informacije o samom predavanju – naslov, opis predavanja i ključne riječi, poput ”open source“, “primjena u praksi“, “inovativnost“, “preobrazba proizvoda“ i “optimizacija poslovanja“. Svako predavanje može imati više ključnih riječi, samo je potrebno voditi računa da se ne označe sve ključne riječi koje su na raspolaganju, već samo one relevantne za nominirano predavanje.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!