Press Clipping

Najave događanja

Rujan 2021

Back Together Summit, Zagreb

18.-19.09.2021.; Cilj summita je stvoriti dostupno okruženje za zdravu i otvorenu komunikaciju o važnim i zanimljivim temama iz područja medicine i znanosti koje zanimaju širu javnost.

HR Days, Rovinj

22.09.-23.09.2021., najveće regionalno okupljanje stručnjaka iz područja ljudskih potencijala

Slavonija i Podravina wine not

04.-25.09. Wine&Cake ladanjske večeri u Dvorcu Janković u Suhopolju - vinska biciklijada Virovitičkim vidicima uz degustaciju vina lokalnih virovitičkih vinarija - Poezija i vino u rodnoj kući Petra Preradovića u Grabrovnici, Vinski piknik na planini, u Park šumi Jankovac i vinski maraton Wine&Run u Orahovici.

Dan velikih planova 2021

Osnovni cilj je dati poduzetnicima, menadžerima i svima koji rade poslovne planove za 2022. godinu praktične inpute za usvajanje optimalnih projekcija te korisne i upotrebljive informacije za izradu i doradu planova poslovanja u turbulentnim vremenima. Niz procjena o tome kakva će biti sljedeća poslovna godina tako da svatko može odabrati kombinaciju signala koji mu se čine najvažnijima.

Idea Knockout

30.09.2021., Idea Knockout, najveće regionalno natjecanje tehnoloških ideja.

Listopad 2021

Smart industry: Pametnim industrijama do ubrzanog razvoja i rasta hrvatskoga gospodarstva

Smart Industry, kao model razvoja i suradnje u određenoj gospodarskoj grani, ima svrhu ubrzati i olakšati digitalnu transformaciju tvrtki i ojačati konkurentnost različitih gospodarskih grana.Cilj konferencije je kroz stručne prezentacije i primjere dobre prakse pokazati stupanj digitalizacije hrvatskoga gospodarstva, aktivnosti koje su u planu, primjene novih tehnologija, poslovnih modela i procesa koji sa sobom donose pozitivan utjecaj na društvo i ekonomiju.Osim navedenog, u sklopu konferencije održat će se Meet the buyers forum – personalizirani sastanci izravno s ponuđačima rješenja na području digitalizacije i uvođenja naprednih tehnologija.

Turizam 365, Terme Tuhel

07.10.2021., Eminentni govornici i vrhunski stručnjaci domaćeg i EU turizma analizirat će ovogodišnje turističke rezultate i raspravljati o post Covid izazovima i prilikama te cjelogodišnjem održivom turističkom poslovanju.

Sport Fest Poreč

15.10.-17.10.2021., događaj koji ima za cilj spojiti strast prema sportu i zdravom načinu života. Okuplja sportske stručnjake, klubove, saveze i saveze sa entuzijastima, lokalnim i državnim institucijama te predstavlja sve koji imaju aktivne veze sa sportom; sportaši i rekreativci, proizvođači sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.