Objave za medije

Natrag na Objave za medije

Paula Kukuljica nova partnerica u 3LHD-u

Studio 3LHD, arhitektonski ured usmjeren na integraciju arhitekture, urbanog i pejzažnog krajolika, dizajna i umjetnosti, odnedavno ima novu partnericu Paulu Kukuljicu.

Na mjesto partnerice Paula Kukuljica dolazi s pozicije projektantice voditeljice. U 3LHD-u je u posljednjih 13 godina radila na preko 40 domaćih i međunarodnih projekata. Među njima treba izdvojiti Centar Zamet u Rijeci, Port Lands Sport Centre u Torontu, Vanjske bazene Lone u Rovinju, projekt uređenja interijera hotela Dolder Waldhaus u Zurichu, te Hotel Belvedere u Dubrovniku.

Profesionalnim pristupom svakom zadatku, dugogodišnjim radnim iskustvom, predanim radom i timskim pristupom poslu Paula će podići poslovanje tvrtke na novu profesionalnu razinu. Utjelovljuje najbolje karakteristike timskog, integrativnog i profesionalno posvećenog arhitekta koji provodi i promišlja kreativnu filozofiju 3LHD-a.

Paula Kukuljica (40) rođena je u Oakvilleu (Kanada). Osnovnu i srednju školu pohađala je u Dubrovniku. 2001. godine diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu gdje i danas živi. Nakon nekoliko godina radnog iskustva u različitim arhitektonskim uredima 2003. godine pridružila se 3LHD timu, a 2006. promaknuta je u projektanticu voditeljicu. Radi na projektima različitih tipologija i veličina, od obiteljskih kuća, poslovnih zgrada i sportskih objekata do međunarodnih natječajnih projekata.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!