Objave za medije

Natrag na Objave za medije

Nova pasta "MAX WHITE EXPERT WHITE" s izbjeljivačem kojeg koriste doktori dentalne medicine

S vremenom zubi mogu postati žuti zbog hrane, pića i nekih životnih navika kao što je pušenje. Takve mrlje djeluju na površinu zuba te također mogu prodrijeti u zubnu caklinu.

Većina pasti za izbjeljivanje sadrži abrazivne čestice za uklanjanje mrlja samo s površine zuba. Dubinske mrlje je do sada bilo teško ukloniti, no zahvaljujući revolucionarnoj pasti za zube Colgate Max White Expert White s vodikovim peroksidom, sastojkom za izbjeljivanje kojeg koriste doktori dentalne medicine, to više nije slučaj. Vodikov peroksid vrlo je učinkovit sastojak jer izbjeljuje i uklanja obojene molekule ispod površine zuba.

Colgate Max White Expert White je revolucionarna pasta jer su Colgate stručnjaci, nakon nekoliko godina istraživanja, otkrili savršenu formulu paste za zube za svakodnevnu upotrebu koja sadrži sastojak za izbjeljivanje kojeg koriste doktori dentalne medicine. To je klinički dokazani proizvod, koji dubinski uklanja mrlje sa zubi i sprječava nastanak novih, a rezultat su vidljivo bjelji zubi nakon samo pet dana*. Nova i inovativna formula Colgate Max White Expert White djeluje aktivno i mijenja boju mrlja, čak i na mjestima do kojih četkica ne može doći.

Ovaj revolucionarni proizvod je savršen za dnevnu oralnu rutinu, jer osim što izbjeljuje zube, djeluje protiv karijesa što znači da čuva njihovo zdravlje. Također, Max White Expert White pruža svjež dah i pomaže u smanjenju zubnih naslaga.

Tajna ljepote senzacionalnog izbjeljivanja koja nikad ne prolazi ... nezapaženo!

Colgate Max White Expert White možete pronaći u svim trgovačkim maloprodajnim lancima u pakiranju od 75 ml i u dvije varijante; Soft Mint i Cool Mint, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 36,99 kuna.

Foto:

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!